LIVE Nena Ivošević – nastup posle mnogo godina

LIVE Nena IvoševićLIVE Nena Ivošević – nastup posle mnogo godina – U beogradskom udruženju „Kvaka 22“ koje okuplja uglavnom neafirmisane i mlade umetnike raznih pravaca, slikare, pisce, muzičare i druge kreativne stvaraoce, nedavno se obrela i naša Nena Ivošević.

Kratak nastup je upriličen 23.04.2023. godine. Kao što se da videti i u priloženim snimcima, dočekali su je (i ispratili) ovacijama, aplauzima i skandiranjem „Nena, Nena… “ i „Još… još…“.

Nena kaže da je bila vrlo počastvovana i da joj je srce posle mnogo godina zaigralo zbog tako toplog prijema. Nadamo se da će joj to biti „vetar u leđa“ i za neka druga gostovanja u narednom periodu.

Nedostajala nam je i na koncerima, festivalima ali i u štampi, televiziji… Tako bi se makar malo ispravila nepravda što godinama unazad nije prisutna u javnom prostoru.

Pred vama su dva snimka nastala te večeri gde posle dužeg vremena možete i videti i čuti našu dragu Nenu Ivošević.

Uživajte… 


LIVE Nena Ivošević – nastup posle mnogo godina

(Pogledano 310 puta, 1 puta pogledano danas)

Comment (1)

  1. ALIJA

    VELIKI POZDRAV,PREDIVNOJ NENI IVOŠEVIĆ!!!!GODINAMA SLUŠAM VAŠE PESME KOJE STE(BOGU HVALA)SNIMILI I OSTAVILI PEČAT U ROMANTIČNIM DUŠAMA(TAJ SAM)LJUDI,ČINIMI SE DA PEVATE IZ DUBINE SRCA I DUŠE…OBRADOVAO SAM ŠTO MOGU DA NAPIŠEM I KAŽEM NEŠTO O VAMA.TOLIKO TOPLINE,LJUBAVI I OSEĆANJA IMA U VAŠEM GLASU DA GODINAMA NISAM PRONAŠAO IZVODJAĆA SA TAKVIM KVALITETIMA…HVALA VAM ZA SVAKI STIH,PREDIVNI STE….ETO,SLUČAJNO SAM NALETEO OVDE I VEOMA SAM SRETAN.VOLEO BIH DA VAS UPOZNSM,BAR RUŽU DA VAM POKLONIM…MOJ NAKLON,PREDIVNA ŽENO!!!NEKA VAM BOG PODARI BISTAR UM,ZDRAVLJE I OČUVA GLAS SLAVUJA!!!ALIJA BILALOVIĆ!!!!

Ostavite komentar ili poruku Neni

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.